Τι λένε οι γονείς

Παρακάτω σας παραθέτουμε κάποιες ενδεικτικές Συστάσεις, Σχόλια και Παρατηρήσεις που δεχτήκαμε από τους γονείς των παιδιών που φιλοξενούμε στον Σταθμό μας.

Μετά τη τηλεφωνική μας συνομιλία, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως εγώ και ο σύζυγος μου αποφασίσαμε να συνεχίσει η κόρη μας την φοίτηση στον παιδικό σταθμό και την επόμενη χρονιά.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό του παιδικού σταθμού και εσάς προσωπικά για την αγάπη, την φροντίδα, την κατανόηση και την καλή διάθεση με την οποία προσεγγίσατε το παιδί μας. Η Μαρία εξελίσσεται σε ένα χαρούμενο κοινωνικό παιδί, γεμάτο αυτοπεποίθηση και όρεξη για δημιουργία και εξερεύνηση.
Σας ευχαριστούμε θερμά για την συμβολή σας στο χτίσιμο της προσωπικότητας της.

— Ιωάννα Μούτη

Ονομάζομαι Αναστασία Λάμπρου και βεβαιώνω την απόλυτη ικανοποίηση μου σχετικά με την επιλογή του παιδικού σταθμού που έκανα πριν 2 ½ χρόνια για την κόρη μου Φαίη Λάμπρου. Η χαρά της κόρης μου κάθε πρωί για το σχολείο της είναι το πρώτο μήνυμα που πήρα για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται σε αυτόν τον σταθμό.
Εδώ και 2 ½ χρόνια επιστρέφει χαρούμενη, με όρεξη να διηγηθεί πώς πέρασε και με τι δραστηριότητες ασχολήθηκε στην ημέρα της.
Έχοντας προσωπική επαφή με το εκπαιδευτικό προσωπικό και με την διεύθυνση του σταθμού μπορώ να διαβεβαιώσω ότι πρόκειται για ανθρώπους με γνώση και μεράκι για την δουλειά / λειτούργημα που κάνουν.
Το χαρούμενο γεμάτο ζωγραφιές περιβάλλον και η καθαριότητα του χώρου είναι ένα ακόμα σημείο που θα ήθελα να επισημάνω σχετικά με την «Παραμυθούπολη…» στην επιστολή αυτή και κλείνοντας θα ήθελα να εκφράσω την απόλυτη εμπιστοσύνη μου προς τον συγκεκριμένο παιδικό σταθμό.

Με εκτίμηση
Αναστασία Λάμπρου

— Αναστασία Λάμπρου

Η ονομασία και μόνο που παραπέμπει στα παραμύθια της γιαγιάς δίνει την πρώτη αίσθηση οικειότητας για μικρούς και μεγάλους. Ένας χώρος φιλόξενος γεμάτος ζεστασιά και αγάπη που την αισθάνεται κανείς μόλις περάσει το κατώφλι του σταθμού. Υπάρχει η αίσθηση ότι μπαίνεις στο σπίτι μιας πολύ μεγάλης οικογένειας. Τα παιδιά εισπράττουν την αγάπη και αισθάνονται άνετα από τις πρώτες κιόλας μέρες.
Βασικός στόχος των ανθρώπων του σταθμού δεν είναι απλά η εκπαίδευση, αλλά ο συνδυασμός της με τη δημιουργικότητα, δίνοντας έμφαση και προωθώντας την καλλιτεχνική φύση των παιδιών και την ένταξή τους στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον μέσα από την πρώτη τους επαφή με τον μικρόκοσμο που αποτελεί ο παιδικός σταθμός, η πρώτη τους εμπειρία από τον «έξω κόσμο». Εδώ τα παιδιά ξεφεύγουν από την έννοια της ατομικότητας που χαρακτήριζε τη ζωή τους στο σπίτι και μαθαίνουν την έννοια της ομαδικότητας και της αρμονικής συνύπαρξης με άλλα παιδιά που οι άνθρωποι του παιδικού σταθμού τους μεταδίδουν με υπομονή και αγάπη βάζοντας έτσι τις βάσεις από την αρχή για τη δημιουργία σωστών ανθρώπων που θα ενταχθούν αργότερα στην «κοινωνία των μεγάλων».

Σας ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη βοήθειά σας.
Μαρίνα Σινοπούλου

— Μαρίνα Σινοπούλου

ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την φροντίδα και την αγάπη που δείξατε στο παιδί μας. Θα θυμόμαστε πάντα με αγάπη την πρώτη σχολική χρονιά της ΜΕΛΙΝΑΣ. Κάνετε όλοι σας εξαιρετική δουλειά! Σας εύχομαι ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!

Γιώργος – Χριστίνα ( & Μελίνα ) Γκοντινόπουλος

— Χριστίνα Γκοντινοπούλου

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας για τον 1,5 χρόνο που φιλοξενήσατε τον γιο μας Δημήτρη στον σταθμό σας. Ήμασταν απόλυτα ικανοποιημένοι από το έμπειρο προσωπικό σας, το εκπαιδευτικό σας πρόγραμμα, τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες και γενικότερα το δημιουργικό σας παιχνίδι. Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες για την αγάπη που δείξατε στο παιδί μας αλλά πάνω από όλα γιατί αντιμετωπίσατε τον Δημήτρη σαν μια ξεχωριστή περίπτωση τονώνοντας με αυτόν τον τρόπο την αυτοπεποίθησή του και ενθαρρύνοντας τον να κάνει παραπάνω πράγματα για τον εαυτό του.

Σας ευχαριστούμε και πάλι,
Σταύρος & Σοφία Νικολακοπούλου

— Σοφία Νικολακοπούλου